Receptieformule Aperitivo Italiano

Aperitivo Italiano is ontstaan in het Noorden van Italië, vooral in steden als Milaan, Torino en Venetië is er altijd al sprake geweest van een echte aperitiefcultuur. Deze werd in de loop der jaren ook steeds uitgebreider.

Vandaag wordt het aperitief zelfs gecombineerd met een heerlijk buffet van verschillende gerechtjes. Zo is het aperitief in sommige extreme gevallen een vervanging geworden voor het avondmaal, maar altijd een levendige afsluiter van de werkdag.

Dit zowel als afterwork drink , einde/nieuwjaars-feestje of als een waardig alternatief voor de ‘ Traditionele recepties‘.

Stel uw receptie samen volgens uw wensen……dit start reeds met het antipasti bord….tot een Antipasti buffet.

Bij beide formules worden de gasten ontvangen met originele aperitief drankjes, deze worden gedurende de ganse drink bijgeschonken.Ook zijn er voldoende alcoholvrije drankjes voorzien.

Waar we bij de receptieformule telkenmale andere borden op tafel plaatsen, gaande van pasta's gerechtjes tot vers gesneden Italiaanse charcuterie met Ciabatta.

Is het Antipasti buffet  een iets uitgebreidere vorm van het Aperitivo Italiano concept.
Dit is het concept zoals in Milaan, waar je op eigen tempo naar het hapjesbuffet kunt gaan.

Dus,geen vrees meer om telkenmale gepasseerd te worden door de hapjes op het ogenblik dat u in gesprek was. 

Hou rekening dat de receptieformule prijs start vanaf 25 euro excl.btw per persoon, met het Antipasti buffet gaan we richting 40 à 50 euro excl.btw per persoon, prijs afhankelijk van de door u gekozen hapjes/gerechten. 

 Meer foto's