Aperitivo Italiano @ De Architect

 Aperitivo Italiano@De Architect … the perfect cocktail for your trendy event!
 
Wens je het Aperitivo Italiano-moment te delen met je klanten of collega’s, niet op kantoor, maar in het Pajottenland, de groene rand rond Brussel?
Dan stel ik graag feest- en eventlocatie De Architect in Lennik aan je voor.
 
De Architect  is ondergebracht in een oude oogstschuur uit 1863, volledig gerenoveerd in een fusiestijl van oud en modern. Heel centraal gelegen in hartje Pajottenland en vlot bereikbaar vanaf de Brusselse ring en E40, is deze locatie misschien ook voor jouw bedrijf het ideale kader voor het organiseren van een seminarie, klantenevent, productlounge, bedrijfsfeest, beurs, workshop of elk ander evenement.
 
Jouw wensen in stijl verpakt, met de grootste zorg voor de kleinste details, dit is waar De Architect heel graag voor gaat. Want een perfect geslaagd evenement is immers het visitekaartje voor jouw bedrijf en daar staat een enthousiast team graag borg voor.
De Architect zit net in een nieuw jasje en … het zit als gegoten. Nog warmer ! Nog gastvrijer! Benieuwd?  Voor een virtueel bezoek ben je alvast welkom op www.de-architect.be. Maar ga gerust zelf eens langs, de dames van De Architect leiden je met veel plezier rond.
 
Aperitivo Italiano@De Architect … the perfect cocktail for your trendy event!   

Meer foto's